[Ur nummer: 10/2009] Efter att ha känt missnöje och klagat på den korvprodukt vi alltid köpt letade jag på internet och hittade då ert reportage om Norrboda i Nässjö. Och fick förklaringen. Se bifogat mejl till Atria, som skickats innan jag läste artikeln:

Hej!
Vad har hänt med ”Sveriges bästa pålägg”?
I vår familj har vi sedan många år tillbaka haft Norrboda original medvurst som stående pålägg. Den har varit helt outstanding i jämförelse med många andra provade korvar.
Vid de senaste inköpen har
något hänt, korven är inte sig lik och smakar inte lika bra och inte heller konsistensen är densamma. Vi har klagat hos ICA butiken där vi gör inköpen men de säger att det är samma korv. Men så är det definitivt inte.
Ge oss nu en förklaring till vad som hänt och om Ni gjort
någon ändring i recept eller tillverkning gå snarast tillbaka till originalet om ni vill
behålla Era kunder.
Vi emotser tacksamt ett svar.
Med vänlig hälsning
Anita Johansson och Bo Andersson