63 artiklar
6 nov 2012 – 2 dec 2022
Nyheter Köttbranschen är igång med att göra en digital utbildning för kött- och charkföretag. Den…
Nyheter Johan Bengtsson och Kent Ahlgren var de sista som gick ut genom Findus grindar…
Nyheter Andreas Papamoshos och Markus Andersson Landgren från klubben på Fazer Bageri i Lund gillar…
Nyheter Satsningar på arbetsmiljön på kycklingslakteriet Atria i Sölvesborg har lett till förbättringar och färre…
Nyheter Magnihill utanför Helsingborg är ett traditionellt lantbruk som utvecklats till en produktionsanläggning för fryst…
Nyheter Bilarna på parkeringen skvallrar om att Kiviks Musteri trots pågående pandemi har en hel…
Nyheter Fler äter hemma under pandemin jämfört med tidigare. Det märks tydligt hos Charkprodukter i…
Nyheter Oron för coronaviruset får fler att välja bröd i påse i matbutiken. Det märks…
Nyheter Lakritsfabriken i Ramlösa köper in ungefär ett halvt ton lakritspulver och extrakt per år…
Nyheter Någon vill testa en idé, andra har ett färdigt recept men saknar den rätta…