”Vad gör ni nu för tiden?”
[Ur nummer: 06/2003] Det är intressant att som pensionär ta del av den utveckling som sker inom Livs och de förändringar som sker inom de olika livsmedelsbranscherna. Och då främst inom mejeriindustrin, där jag själv var verksam i 46 år.
Jag är tacksam för all den information jag får genom tidningen mål&medel.
I nummer 3/03 av tidningen kunde jag bland annat läsa om kyl och frys problem inom mejeri och övrig livsmedelsindustri. Detta var ett stort problem även på den tiden jag själv var regionalt skyddsombud.
När jag läser artikeln får jag den uppfattningen att inte mycket har förändrats till det bättre, snarare tvärt om.
En fråga är därför: Vad görs det åt problemet?
Jag vet att kylan är en mycket känslig fråga, främst vid förpackning av matvaror. Man bör dock främst ta hänsyn till de anställdas välbefinnande.
Själv drabbades jag av en svår hörselskada i arbetet, med allt vad det innebär. Det är när man blir äldre man får lida för de skador som orsakats i arbetet. Tänk på det ni unga!
Alvar Seising