[Ur nummer: 01/2009] Filmtitel: Allt flyter
Regi: Måns Herngren
Skådespelare: Jonas Inde, Peter Gardiner m.fl.
Premiär juldagen

Fredrik, sportjournalist, är arbetslös med en icke-relation till tonårsdottern som blir motvillig inneboende hos honom när morsan, som hon bor med, sticker utomlands på jobb.
På en blöt svensexa med grabbgänget föder Fredrik tanken att börja med konstsim för herrar. Så blir det. Under lite motstånd från de andra grabbarna. Vilket är inskrivet i ett ganska så segt manus för att man ska kunna säga något om fördomar – självklart dyker det upp en fjollig kille som vill vara med och simma – kunna säga något roligt om omvänd könsdiskriminering.
Men inte blir det särskilt mycket vettigt sagt om grabbiga mäns fördomar mot mjukare män, inte heller om könsdiskriminering åt något håll eller om relationer far-dotter. Kort sagt: det är inget särskilt bra flyt i Allt flyter.