[Ur nummer: 12/2009] Det pratas och skrivs mycket om nöff-nöff-influensan just nu, det verkar som att 2000-talets digerdöd vore på gång. Samtidigt som den största farsoten av alla inte diskuteras alls, och med det menar jag den borgerliga pakten som jagar livet ur halta, lytta och arbetslösa.
Deras politik kommer att skörda betydligt fler offer än ”nöff-nöff”, folk som drabbas av sjukdom, skador eller arbetslöshet har inte efter alliansens nedmontering av våra sociala skyddsnät någon chans att leva ett tryggt liv! I Reinfeldts Sverige finns det inte plats för svaga människor som enligt alliansens egen beskrivning är bidragstagare!
Samtidigt så har jobbskatteavdraget införts (cirka 67 miljarder kronor årligen), vilket i nuläget innebär en katastrof i de offentliga finanserna. I år beräknas underskottet i statsbudgeten passera över 200 miljarder kronor och statskulden är för närvarande svindlande 1050 miljarder.
Detta är regeringen Reinfeldt i ett nötskal, de lånar pengar till skattesänkningar samtidigt som de skär ner och skrotar den generella välfärden, vilket bevisar deras inhumana och krassa människosyn som siktar på att spela ut olika grupper mot varandra, de som är friska och har arbete gentemot de arbetslösa och sjuka!
Alla kan vi bli sjuka och arbetslösa så det är dags att visa solidaritet. Tänk på detta när ni går till vallokalen i september 2010! Ta en dos alliansvaccin!