62 artiklar
1 dec 2021 – 6 maj 2022
Nyheter En tredjedel av alla livsmedel slängs i soporna. Vem har ansvaret för det? Alla…
Nyheter Kompetensförsörjning är ett hinder för livsmedelsindustrins utveckling. En fjärdedel av de som arbetar inom…
Nyheter Livsmedelsbranschen kan vara riskfylld ur ett arbetsmiljöperspektiv. Nu lanseras en ny utbildning som Benny…
Mötet
Nyheter Nytt namn. När bryggeriet lanserade det nya varumärket Ey’Bro i september 2020 blev det…
Nyheter I Fejkmaten granskar Ann Fernholm den moderna livsmedelsindustrin. Hon kritiserar industrin för att marknadsföra…
Nyheter Oksana Huz och hennes ettåriga dotter har med facklig hjälp lyckats fly till Sverige.…
Nyheter Nedstängning. Fazer lämnar Ryssland och avslutar all sin verksamhet där. – Vi ser ingen…
Nyheter Överlevnadsbutiken, som bland annat säljer frystorkad mat, är översvämmade av beställningar. Butiken tvingades till…