Produktionsassistenterna är vid varje station i 25 minuter innan det är dags att rotera. Kontrollstationen efter att tårtorna djupfrysts är den mest sociala eftersom man då sitter två stycken precis intill varandra. Här arbetar Suada Mustafa intill Omar Alsammarraie. De tårtor som inte är tillräckligt fina sorteras ut och säljs som andrasortering.
Varje dygn produceras 80 000 tårtor. Bästsäljaren är den med daim. Här kommer strössel och choklad på plats. 85 procent av alla tårtor går på export. Ikeas varuhus världen över är en storkund, de säljer tårtorna både i sina butiker och som bit i restaurangerna.
Fabriken är i gång dygnet runt, med anställda som arbetar treskift. Max tio minuter får medarbetarna bära samma par plasthandskar. Varje byte checkas in och ut.
Suada Mustafa har arbetat på Almondy sedan 2007. Hon har varit med om hur företaget växt och glädjer sig åt varje försäljningsrekord som görs.

Suada Mustafa

Ålder: 38 år.

Yrke: Produktionsassistent.

Arbetsplats: Almondy i Torslanda.

Arbetstider: 07.00-15.36.

Utbildning: Gymnasieutbildning (Samhäll/Media).

Fackligt: Medlem i Livs.