Livsmedel 25 aug 2023 Redan för 9 000 år sedan åt man surströmming i Sverige, skriver Jens Linder.
Livsmedel 31 jul 2023 Moderna tillagningsmetoder kan ta grishalsen till nya höjder, skriver vår krönikör Jens Linder.
Livsmedel 21 jun 2023 På Klädesholmens sillfabrik är det full fart inför midsommar. Då äter svenskarna tusentals ton sill.
Livsmedel 26 maj 2023 Det går att göra mycket mer än man tror med den svenska klassikern, skriver Jens Linder.
Livsmedel 27 apr 2023 Älskat tillbehör – men också en måltavla för dietister och forskare. Matskribenten Jens Linder…
Livsmedel 28 feb 2023 Under pandemin sköt efterfrågan på konserver i höjden. Nu när ekonomin går mot lågkonjuktur…
Livsmedel 24 feb 2023 Varför älskar vi att hata limpan? Jens Linder berättar historien om ett bröd med…
Livsmedel 02 dec 2022 När jag var liten firade vi vissa vintrar jul hos mormor och morfar i…
Livsmedel 04 nov 2022 Min vän grönsakshandlaren berättar att kunderna ofta tackar honom för att han håller så…
Livsmedel 30 sep 2022 Man kan känna det i luften: det är skogstider. Lukter av fallna löv på…