Livsmedel Redan för 9 000 år sedan åt man surströmming i Sverige, skriver Jens Linder.
Livsmedel Moderna tillagningsmetoder kan ta grishalsen till nya höjder, skriver vår krönikör Jens Linder.
Livsmedel På Klädesholmens sillfabrik är det full fart inför midsommar. Då äter svenskarna tusentals ton sill.
Livsmedel Det går att göra mycket mer än man tror med den svenska klassikern, skriver Jens Linder.
Livsmedel Älskat tillbehör – men också en måltavla för dietister och forskare. Matskribenten Jens Linder…
Livsmedel Under pandemin sköt efterfrågan på konserver i höjden. Nu när ekonomin går mot lågkonjuktur…
Livsmedel Varför älskar vi att hata limpan? Jens Linder berättar historien om ett bröd med…
Livsmedel När jag var liten firade vi vissa vintrar jul hos mormor och morfar i…
Livsmedel Min vän grönsakshandlaren berättar att kunderna ofta tackar honom för att han håller så…
Livsmedel Man kan känna det i luften: det är skogstider. Lukter av fallna löv på…