[Ur nummer: 09/2003] Rafek Moufak, tappningen:
– Jag har arbetat på bryggeriet i 3 år. Min förhoppning är att förhandlingarna ska leda fram till att bryggeriet blir kvar. Jag tror att det finns hopp om fortsatt produktion.
– Det viktigaste som jag ser det nu är att ölskatten sänks.

John Larzenius, tappningen:
– Om jag ska tala för oss visstidsanställda så har vi ingen större illusion att vi ska få jobba kvar. De flesta av oss kommer att få gå vid årsskiftet.
– Jag tror att vi kommer att få se ännu fler uppsägningar om det blir ett ja till EMU den 14 september.

Mikael Davidsson, fjärr:
– Jag har arbetat på bryggeriet i 28 år och tror inte att jag kommer att drabbas av uppsägning vid en nedläggning av produktionen om de går efter LAS. Jag håller med dem som säger att det var trist att Pripps såldes till utländska intressen. Jag har sett tidigare hur dessa köper upp och lägger ner.

Pär Åhlund, distribution:
– Jag har jobbat här i 20 år och blir inte heller direkt drabbad eftersom distributionen blir kvar. Verksamheten blir dock mer urholkad om produktionen försvinner och det är ingen som med säkerhet kan säga hur länge vi kommer att få fortsätta.
– Jag tror att det kommer att bli problem med dessa långa transporter och jag har mycket svårt att förstå hur det kan vara lönsamt.

Pirjo Koivvranta, tappningen:
– Jag är helt övertygad om att det blir nedläggning. I en marknadsekonomi är det sådant som händer.
– Jag har jobbat sex år på bryggeriet och tillhör dem som riskerar att förlora jobbet. Det som jag tycker är viktigast är att företaget tar hand om personalen inför nedläggningen på bästa sätt. Det är viktigt att företaget hjälper till och tar ansvar för dem.