Vid datorn startar Mikael order för utleverans. Från det 28 meter höga helautomatiska höglagret på andra sidan väggen kommer pall efter pall med choklad ut på en särskild rullbana. Totalt finns 22 000 pallplatser i höglagret. ”Det är många kalorier!”, skrattar Mikael.
Vid datorn startar Mikael order för utleverans. Från det 28 meter höga helautomatiska höglagret på andra sidan väggen kommer pall efter pall med choklad ut på en särskild rullbana. Totalt finns 22 000 pallplatser i höglagret. ”Det är många kalorier!”, skrattar Mikael.
Pallarna med chokladkakor, praliner och småkakor staplas och ställs i rader på terminalgolvet. En pall med Marabous klassiska gula mjölkchokladkakor väger 800 kg. Därför gäller det att stapla smart och försöka underlätta för den som lastar lastbilarna.
Pallarna med chokladkakor, praliner och småkakor staplas och ställs i rader på terminalgolvet. En pall med Marabous klassiska gula mjölkchokladkakor väger 800 kg. Därför gäller det att stapla smart och försöka underlätta för den som lastar lastbilarna.
Mikael Cederberg Keitel.
Mikael Cederberg Keitel.

Mikael Cederberg Keitel

 Ålder: 36. 

Yrke: Linjeförare på lager samt skiftledare. 

Arbetsplats: Mondelez i Upplands Väsby, även känd som Maraboufabriken. 

Arbetstider: Tvåskift. 

Utbildning: Truckförarutbildning och utbildad internt till linjeförare. 

Övriga uppdrag: Vice huvudskyddsombud.