Jag jobbar på en livsmedelsfabrik som är ganska känd och poppis. Problemet med min arbetsplats är att vår chef är riktigt elak. Jag har blivit väldigt illa behandlad. Han har skällt ut mig en massa gånger. Han är riktigt grym och säger att man är totalt dum och otacksam. Han svär och hotar så man bryter ihop och storgråter.

Jag ville gå ner i arbetstid. Men nej det funkade inte, max en halvtimme och då var jag tvungen att jobba in den tiden genom att korta ner mina raster. Accepterade jag inte det så fanns det inget jobb till mig trots att jag varit anställd länge och alltid gjort mitt allra bästa. Är man mammaledig så får man varken sommarpresent eller julklapp för man är ledig! Bjuder han ut alla anställda så blir man inte med bjuden för man är ledig. Det är knappt att någon vågar ringa och sjukanmäla sig eller vabba. Antingen få man sig en utskällning att man inte är vatten värd eller så tar han det bra.

Jag pajade ryggen för en tid sedan och blev utskälld. Jag fick frågan varför jag kommit tillbaka till jobbet efter mammaledigheten då min rygg var dålig redan innan. Jag är fortfarande sjukskriven och läkaren ha kommit fram till att jag inte kommer att kunna gå tillbaka till mitt jobb på grund av ryggen! Min chef är sur och säger att jag är ett miljöproblem och att jag förstör för mina arbetskamrater!
Jag undrar nu: Hur mycket ska man behöva tåla? Få man bete sig så illa bara för att man är chef och äger företaget?
Gumman